OKAN DENİZ İNEGÖLSPOR'DA

OKAN DENİZ  İNEGÖLSPOR

Bursaspor'un genç yıldızı Okan Deniz, İnegölspor'la 1 yıllık sözleşme imzaladı. 20 yaşındaki santrafor, geçtiğimiz sezon PTT 1. Lig ekibi Balıkesirspor'un formasını giymişti.

Bursaspor alt yapısından yetişen ve 34 alt grup milli takım müsabakasına çıkan 20 yaşındaki forvet oyuncusu Okan Deniz, dün İnegölspor’la 1 yıllık sözleşme imzaladı. Okan, geçtiğimiz sezon PTT 1. Lig’de şampiyon olan ve adını Süper Lig’e yazdıran Balıkesirspor’da forma giymişti.

ONLARCA TEKLİFİ GERİ ÇEVİRİP İNEGÖL’Ü SEÇTİ

Okan Deniz için dün kulüp tesislerinde imza töreni düzenlendi. Törende konuşan İnegölspor Yönetim Kurulu Üyesi Oktay Can, “Yeni sezon hazırlıklarımızı Teknik Direktörümüz Şaban Yıldırım nezaretinde kendi tesislerimizde sürdürüyoruz. Bir yandan da hocamızın raporu doğrultusunda kadromuza takviyelerimiz sürüyor. Bu bağlamda, bir süredir görüşmelerini sürdürdüğümüz Bursasporlu Okan Deniz kardeşimizle anlaşmış bulunmaktayız. Geçtiğimiz sezonu PTT 1. Lig’de şampiyon olarak tamamlayarak Süper Lig’e yükselen Balıkesirspor’da geçiren Okan kardeşimizin, kendisine sunulan onlarca transferi geri çevirip İnegölspor’u tercih etmesi bizleri mutlu etti. Okan, genç yaşına rağmen Türk futbolunda gelecek anlamında kendisinden söz ettireceğini gösteriyor. Biz kendisinden fazlaca ümitliyiz” dedi.

“AVRUPA YOLUNDA BAŞARILAR”

Transferde emeği geçenlere de teşekkür eden Can, “Transferin gerçekleşmesinde bizlere destek veren başta Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı olmak üzere Yeşil Bursa kulüp Başkanı Mehmet Küçükyalçın ve yönetimine çok teşekkür ediyoruz. Ümit ediyoruz ki Avrupa’daki temsilcimiz Bursaspor rakiplerini eleyerek yoluna devam eder” dedi.

“BU ORTAMI HİSSETTİĞİM İÇİN GELDİM”

İnegölspor’un genç transferi Okan Deniz ise “Transfer hayırlı olsun. Gönül isterdi ki daha önce gerçekleşsin. Ama bugüne nasipmiş. Zaten daha dün yöneticilerle bir araya geldik. Allah razı olsun hepsi çok iyi insan. Ben bu ortamı hissettiğim için geldim. 1 yıllık sözleşme imzaladım. İnşallah yeni sezon da hem şahsım, hem de takımım adına başarılı geçer. Ben şuanda kendimden çok takımımın başarısını istiyorum” dedi.

HEDEF SÜPER LİG

Okan Deniz, hedefinin sorulması üzerine ise şöyle konuştu: “Benim hedefim hiçbir zaman buralar olmadı. Küçümsemek için söylemiyorum, çok güzel bir ortam var burada. Ama ben başarıyı yakalayıp tekrar Süper Lig’e yükselmeyi hedefliyorum.”

Konuşmaların ardından genç futbolcu kendisini 1 yıllığına bordo beyazlı renklere bağlayan imzayı attı.



  • BIST 100

    10643,58%3,14
  • DOLAR

    32,20% -0,22
  • EURO

    34,90% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2504,01% 1,55
  • Ç. ALTIN

    3989,88% 1,04